TERMS salontafel

TERMS is de naam van deze spiegelende salontafel, een prachtig functioneel kunstwerk dat vorm en functie op een ongeëvenaarde manier combineert. Bestaande uit spiegelende modules die op een afwisselende, trapsgewijze manier gestapeld zijn, is deze salontafel een waar meesterwerk van design. Een ontwerp dat met veel zorg tot stand is gekomen na uitgebreide vorm- en materiaalstudie.

Spiegelende salontafel

Vervaardigd uit aluminium, is deze salontafel gebouwd om lang mee te gaan. Elke module is vakkundig gepolijst om een spiegelende afwerking te garanderen. Het afwisselende, trapsgewijze ontwerp voegt diepte en dimensionaliteit toe aan het stuk. De spiegelende afwerking reflecteert licht en geeft een gevoel van glamour en luxe aan elke kamer. Niet alleen de omliggende ruimte spiegelt zich in de salontafel maar ook de modules onderling waarmee er een intrigerend spel van fysieke en virtuele componenten ontstaat.

Afmetingen salontafel

Met een lengte van 100 cm, een breedte van 80 cm en een hoogte van 40 cm, is deze salontafel een perfecte blikvanger voor elke moderne woonkamer. De modules zelf zijn 20 x 20 x 10 cm. Het unieke ontwerp en het hoogwaardige materiaal maken het een echt statement piece dat een dosis elegantie en verfijning aan uw interieur zal toevoegen. Een tafel die even eenvoudig als briljant is.

Gelimiteerde oplage

Of je nu je ochtendkoffie drinkt of gasten ontvangt, deze exclusieve salontafel laat een indruk achter. Het avant-gardistische ontwerp en vakmanschap maken het een uniek stuk dat je leefruimte naar een hoger plan tilt. De TERMS salontafel wordt in deze uitvoering in een gelimiteerde oplage van 100 stuks gemaakt. Elk exemplaar heeft een nummer en het Stilst logo gegraveerd op een discrete plek. Je kunt de TERMS salontafel bestellen in onze webshop en op het hoog aangeschreven design- en kunstplatform 1stDibs.

ontwerper: Reinier de Jong
materiaal: aluminium (gepolijst en geanodiseerd)
lengte: 100 cm
breedte: 80 cm
hoogte: 40 cm
levertijd: 12 weken