Hier volgt binnenkort een overzicht van onze interieurprojecten. Je kunt alvast contact opnemen met ons voor een vrijblijvend gesprek over het verbouwen of de inrichting van je huis. Laat een bericht achter onderaan deze pagina. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

keuken verbouwen

Wat is een fijn interieur? Voor ons is dat een compositie van ruimtes die we tot in detail en met uitgekiende verhoudingen ontwerpen. Elke ruimte verdient de hoogst mogelijke aandacht en verfijning voor een prettig leefklimaat. Ook de overgang van de ene ruimte naar de andere is een belangrijk aspect in hoe wij een ontwerpopgave benaderen. Wij stellen daarbij de beoogde atmosfeer centraal. Een omgeving waarin we ruimte creëren voor zowel reflectie in stilte als voor ontmoeting en interactie. Onze eigen meubelcollectie draagt daaraan bij.

Je huis of zaak verbouwen is een ingrijpende onderneming. Je droomt van een nieuwe plek helemaal vormgegeven naar jou smaak en wens. Het proces om tot dat gedroomde eindresultaat te komen is echter complex. Bovendien zijn er de nodige financiële valkuilen. Daarom zijn wij er als interieurontwerpers niet alleen om een ontwerp te maken die je verwachtingen overtreft. Maar we zijn er ook om het overzicht te houden en de verbouwing tot aan de oplevering te begeleiden.