interieur vakantiehuis in warme tinten

Interieur Vakantiehuis

Stel, je koopt een huis in Mexico, Spanje of Italië. Je verhuurt het via booking en airbnb. De locatie is prima, de aankoopprijs is goed en je hebt een kundige property manager. Laat de huurders maar komen. Je vergeet echter één belangrijk ding. Iets waarmee je je bij uitstek kunt onderscheiden: het interieur van het vakantiehuis.

Premium vakantie-ervaring

Weet je wat voor huurders de belangrijkste vier factoren zijn om een huis te boeken? Ja, inderdaad, locatie, prijs, voorzieningen en… verder? Wat dacht je van sfeer, uitstraling, karakter van het interieur? Je komt niet meer weg met een inrichting die bestaat uit wat willekeurig gekozen meubilair. Voor steeds meer mensen is het decor, de sfeer, het design een essentieel onderdeel van de vakantie-ervaring.

Vakantieparken die zich onderscheiden

Ik ben in mijn leven in aardig wat vakantieparken in Nederland geweest. Wat mij opvalt is…dat er niets opvalt. Alles in bedacht om door iedereen ‘wel ok’ gevonden te worden. Fletse kleuren, goedkoop meubilair, een schrale inrichting en kamers met de absoluut minimale afmetingen. Een wc onder de trap om eens wat te noemen. Dat moet anders en dat kan anders.

Genereus interieur voor een hoger rendement

Door een genereuzer interieur en door meer aandacht te besteden aan sfeer, onderscheid je je in de markt van al die grijze muizen. Je biedt een premium vakantie-ervaring. Er komen betere reviews. Je verhuurt je huis vaker en ook nog eens tegen een hoger tarief. Met andere woorden: een goed ontworpen huis zorgt gewoon voor een hoger rendement.

Vakantiehuis met een unieke identiteit

Het design kan helpen bij het creëren van een thema of identiteit voor het interieur bij een vakantiehuis. Of het nu gaat om een rustieke berghut, een moderne stadsappartement of een strandbungalow, het interieurdesign kan de sfeer versterken en bijdragen aan de unieke karakteristieken van de accommodatie.

Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.