Living community in Mexico voor Vastgoed in Mexico

Vastgoed in Mexico

Stilst werkt sinds kort samen met de Nederlandse organisatie Vastgoed in Mexico. Het is opgericht door Barbara J. de Lalaing die samen met haar gezin in Yucatán woont en vanuit daar werkzaam is. Het gebied is enorm in ontwikkeling en biedt daarmee veel kansen voor ondernemers maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuisland. Mexico is een land waar individuele vrijheid hoog in het vaandel staat.

Investeren in vastgoed

De samenwerking met Vastgoed in Mexico is ideaal omdat Reinier, als architect een perfecte aanvulling is op het dienstenpakket van Barbara. Met zijn ervaring in de bouw en een lopend bouwproject in Mexico kan hij mensen die in Mexico willen wonen en/of investeren uitstekend advies geven in Nederland. Ook op het gebied van inrichting en hoe zich dat verhoudt tot het rendement. Barbara is in Mexico aanwezig en is daarmee het lokale aanspreekpunt om mensen daar te begeleiden. Samen bundelen we ons lokale netwerk van makelaars, juristen, bouwspecialisten en property managers. We begeleiden onze klanten desgewenst van A tot Z in wat er allemaal bij komt kijken.

Steden in opkomst

De regio Yucatán bestaat uit drie staten, namelijk Yucatán, Quintana Roo en Campeche. Wij richten ons vooral op de eerste twee staten. In Quintana Roo liggen de bekende badplaatsen Cancún en Playa del Carmen. Tulum en Bacalar zijn twee plaatsen in dezelfde staat die enorm in opkomst zijn.  Merida is de hoofdstad van Yucatán en staat in de top 5 van meest leefbare steden in Noord-Amerika. De komst van de Maya trein verbindt vanaf volgend jaar het hele schiereiland en is daarmee een enorme impuls voor de regio. Het nieuwe internationale vliegveld in Tulum wordt eind 2024 in gebruik genomen.

Een huis bouwen en inrichten

Met onze kennis van de lokale markt, kunnen we de juiste kansen voor vastgoed in Mexico te spotten en benutten. Bijvoorbeeld om een huis of een kleinschalige leefgemeenschap of community te starten. Een andere mogelijkheid is om een bestaand huis te kopen. Dan ontwerpen en adviseren we bij een eventuele verbouwing en een inrichting die aansluit bij zowel de wensen van de klant als vanuit de markt. Voor meer informatie, bezoek onze pagina over vakantiehuizen of de ViM website.