VOLT eettafel

Onze bijzondere VOLT eettafel is ontworpen met gedurfde vormen en een levendige, heldergele afwerking. Met zijn scherpe hoeken en precieze lijnen zal deze geometrische tafel zeker opvallen in elke moderne eetkamer. Met een lengte van 220 cm, een breedte van 100 cm en een hoogte van 75 cm biedt hij voldoende ruimte voor tenminste 6 personen en het genieten van maaltijden met familie en vrienden.

De vorm van de poten lijkt naadloos te integreren met het design van het tafelblad. De poten lijken onderdeel van het blad en vice versa. Schuine vlakken en tegelijk een vloeiende vorm. Dynamisch en minimalistisch. Een tafel met een vorm die onmogelijk lijkt als een Escher tekening. Hij blijft fascineren door zijn ongrijpbare en toch eenvoudige vorm.

Materialen

Gemaakt met hoogwaardige materialen, is deze eettafel gebouwd om lang mee te gaan. De heldergele afwerking voegt een vleugje kleur en moderne flair toe aan elke ruimte, terwijl het minimalistische ontwerp het naadloos laat samensmelten met een verscheidenheid aan decoratiestijlen.

Deze eettafel is de perfecte keuze voor degenen die de schoonheid van geometrisch ontwerp en hoogwaardig vakmanschap waarderen. Met zijn gedurfde, moderne esthetiek en oog voor detail, is hij zeker het middelpunt van uw eetkamer voor de komende jaren. De tafel is te bestellen in onze shop en op het gerenommeerde, Amerikaanse designplatform 1stDibs. Je kunt kiezen voor een kleur naar wens. We raden een mooie opvallende kleur aan omdat die de vormgeving van de tafel het meeste recht doet.

Geometrische tafel

De stijl met scherpe hoeken wordt vaak aangeduid als “Geometrisch ontwerp”. Het richt zich op het gebruik van geometrische vormen, zoals driehoeken, vierkanten en veelhoeken, om patronen en ontwerpen te creëren. Geometrisch ontwerp omvat vaak felle kleuren en een minimalistische aanpak, met de nadruk op het creëren van een gevoel van orde en symmetrie door middel van precieze lijnen en vormen. Deze stijl kan worden gebruikt in verschillende ontwerptoepassingen, van grafisch ontwerp en architectuur tot mode- en productontwerp.

ontwerper: Reinier de Jong
lengte: 220 cm
breedte: 100 cm
hoogte: 75 cm
levertijd: 12 weken