Stilst is begonnen als meubelmerk en we hebben ons inmiddels toegelegd op het ontwerpen van volledige interieurs. Hier een greep uit de design meubels die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

design meubel interieur
design meubels stoel
bijzondere design meubels
design meubels
design meubels
ronde salontafel meubels
duurzaam interieur

De meubelcollectie van Stilst is in zijn geheel ontworpen door architect Reinier de Jong. Vanaf 2009 maakte hij enkele opzienbare meubel designs die wereldwijd veelvuldig in de publiciteit kwamen. Zo was REK boekenkast één van de 100 designs in het ‘Book of Ideas’ van Dezeen, waarschijnlijk het meest vooraanstaande designblog ter wereld. Ook werd Reinier verkozen door Eigen Huis & Interieur tot de meest veelbelovende ontwerpers van Nederland.

In 2015 richtte hij het merk Stilst op om een lijn aan te brengen in de collectie en hiermee meer verkooppunten voor de meubels te vinden. Met de Stilst collectie wist hij zijn collectie op zeker moment via meer dan 40 winkels te verkopen. Bovendien is de Steel klapstoel onderdeel geweest van een expositie in Museum Boijmans van Beuningen.

De Stilst design meubels kenmerken zich door hun tijdloze karakter en een ingetogen sprankeling. Daarmee gaan ze naadloos op in een eigentijds interieur. Wij geloven dat individuele meubels en verlichtingsarmaturen niet opzichtig de aandacht moeten trekken. We houden van karakteristieke producten met een verhaal maar die altijd onderdeel zijn van iets groters. En die het gehele interieur sterker maken. Zo streven wij in onze ontwerpen naar een geheel dat meer is dan de som der delen. Met ons merk nocht.work ontwerpen en verkopen wij tafels die voldoen aan die kwaliteiten. Kijk op onze interieur pagina voor projectvoorbeelden of stuur ons een bericht.