Design meubels

Stilst is begonnen als meubelmerk en we hebben ons inmiddels toegelegd op het ontwerpen van volledige, minimalistische interieurs. Hieronder een greep uit de design meubels die we ontworpen en ontwikkeld hebben. Enkele meubels zoals de REK salontafel, de VOLT tafel en de TERMS salontafel zijn bij ons te bestellen en op het vooraanstaande, internationale designplatform 1stDibs. We werken ook aan uitbreiding van de collectie. Daarnaast ontwerpen we op aanvraag maatwerk meubilair zoals kasten, tafels, balies, bureau’s en zitobjecten. Voor de uitvoering werken we samen met meubelmakers binnen en buiten Nederland.

design meubels salontafel trapsgewijs
design meubel interieur
minimalistische vloerlamp voor een interieurontwerp
design meubels klapstoel van ronde stokken
bijzondere design meubels
minimalistische salontafel met hergebruikte materialen als acrylaat en eikenhout
Gele, minimalistische eettafel met schuine randen
design meubels
hangend wandrek in een minimalistisch interieur
ronde salontafel meubels minimalistisch
duurzaam interieur

De meubelcollectie van Stilst is in zijn geheel ontworpen door architect Reinier de Jong. Vanaf 2009 maakte hij enkele opzienbare ontwerpen die wereldwijd veelvuldig in de publiciteit kwamen. Zo was REK boekenkast één van de 100 designs in het ‘Book of Ideas’ van Dezeen, het meest vooraanstaande design blog ter wereld. Ook werd Reinier verkozen door Eigen Huis & Interieur tot de meest veelbelovende ontwerpers van Nederland.

In 2015 richtte hij het merk Stilst op om een productlijn te ontwikkelen die past in een tijdloos, minimalistisch interieur. Met de Stilst collectie wist hij zijn collectie op zeker moment via meer dan 40 winkels te verkopen. Tegenwoordig zijn de meubels uitsluitend op de eigen webshop te bestellen en op het vooraanstaande designplatform 1stDibs. De Steel klapstoel is onderdeel geweest van een expositie in Museum Boijmans van Beuningen.

De Stilst design meubels kenmerken zich door hun tijdloze karakter en een ingetogen sprankeling. Daarmee gaan ze naadloos op in een modern, minimalistisch interieur. We houden van karakteristieke producten met een verhaal maar die altijd onderdeel zijn van iets groters. En die het gehele interieur sterker maken. Zo streven wij in onze ontwerpen naar een geheel dat meer is dan de som der delen. Kijk op onze interieur pagina voor projectvoorbeelden of stuur ons een bericht.