wit marmeren salontafel met eames lounge stoel

De Nederlandse designer Ronald Knol ontwierp deze majestueuze marmeren salontafel. Het is een speciale uitvoering van de salontafel die hij al lange tijd in zijn collectie heeft. Deze collectie meubels brengt hij uit onder zijn eigen label RKNL. Deze moderne marmeren salontafel met afgeronde randen is een pronkstuk dat de perfecte balans vindt tussen hedendaags design en tijdloze elegantie.

Marmeren salontafel

De gehele tafel is vervaardigd uit hoogwaardig marmer, met zorgvuldig geselecteerde patronen en aderen die elk stuk uniek maken. Het marmer straalt een tijdloze schoonheid uit en brengt een gevoel van luxe in een woonkamer. De tafel bestaat uit twee delen, visueel gescheiden door een opening. Hiermee lijkt het bovenste deel te zweven. Deze opening geeft je rondom ruimte om spullen op te bergen.

Zachte Verfijning

De afgeronde randen van de tafel voegen een zachte, organische touch toe aan het strakke ontwerp. Deze subtiele rondingen creƫren een uitnodigend gevoel en maken de tafel tot het perfecte middelpunt voor gezellige bijeenkomsten. De salontafel heeft een perfecte balans tussen de zwaarte van het materiaal en de lichtheid van de vorm.

Solide en Duurzaam

Deze tafel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een robuust meubelstuk dat lang meegaat. Marmer staat bekend om zijn duurzaamheid en is bestand tegen dagelijks gebruik. De solide constructie zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Met de juiste afmetingen past deze marmeren salontafel harmonieus in verschillende interieurindelingen. Of je nu in een compact appartement of een ruime villa woont, deze tafel biedt de ideale balans tussen functionaliteit en stijl.

Een Stijlvol Statement

Deze moderne marmeren salontafel straalt klasse en verfijning uit en vormt een stijlvol statement. Het is een meubelstuk dat niet alleen functioneel is maar ook de esthetiek van je interieur naar een hoger plan tilt. Met zijn combinatie van marmer en eigentijdse ontwerpelementen biedt deze tafel een tijdloze en smaakvolle toevoeging aan je interieur. De salontafel wordt in gelimiteerde oplage gemaakt. Voor meer informatie neem contact op met de ontwerper.